Мрежата прегря! Скочиха на красивата Цонка от Видин, разкриха скандални подробности за произхода ѝ и питат… (СНИМКИ)

19-годишната Цонка Милчева от Видин ще представи страната ни в международен конкурс за красота. Милчева живее от 4-годишна възраст в Германия, но често се връща в България, защото е влюбена в нея, пише Хот Арена.
През декември миналата година се явява на конкурса „Мис Зима“ и се класира втора. След това през февруари отново печели второ място, но на „Мис София“.

 След това получила предложение да представи страната ни на конкурса „Мис свят Туризъм“, защото победителката в „Мис София“ не можела да се яви. Малко след това и друга оферта – да се яви на „Miss Glam World“, който ще се проведе в Индия.

Това обаче отприщи вълна от недоволство в социалните мрежи. Гневен читател на HotArena, ни изпрати писмо, в което пише: 

„Много статии се изписаха за Цонка Милчева, която представя България на конкурс за красота в Индия. Много хора обаче забелязаха, че на някои снимки изглежда бяла и красива, а на други изобщо не се различава от една обикновена ромка“. Той ни изпраща и коментари относно участието на миската в конкурса в Индия. 

„Представя България, а в фейсбук профила си пише на турски език и публикува циганиски песни.“, „Свършиха Българките, че циганки да представят България“, „Роднините и родителите и изобщо не могат да пишат и говорят на български език“, „Поне да беше Българка“. „Все едно да отида на конкурс в Китай да кажа, че съм Индийка, но от 100 километра да ми личи, че не съм „.


 Намери ни във facebook